Reverse sensors working intermttently - Nissan Titan Forum
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-19-2018, 12:37 PM Thread Starter
GordieHo
Shift_lurker
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Reverse sensors working intermttently

Hi all, my 2012 titan sv reverse sensors will only work intermittently. If raining they will sometimes work no problem otherwise when reversing they cut out after i start backing up and the off light is lit. Any ideas?
GordieHo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-22-2018, 09:17 PM
Filbert
Shift_Enthusiast
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Battery fully charged?
(This fixed the opposite problem for me.)
Filbert is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
reverse parking sensors bking General Discussion 12 10-14-2010 06:21 PM
backup sensors not working...help supadupaj General Discussion 4 10-28-2007 06:55 PM
Rear Sensors Not Working BGBLKY Technical Discussion 7 10-20-2006 02:32 PM
volume for reverse sensors jlbutler2879 Interior Mods 7 07-29-2006 01:00 AM
Reverse Sensors mysetitan Exterior Mods 5 04-20-2005 03:06 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off